Wieg Quax Joy Griffin Grey

Wieg Quax Joy Griffin Grey
  • Wieg Quax Joy Griffin Grey

In voorraad.

Adviesprijs: € 167,00

voor € 69,99

Productbeschrijving

Wieg Quax Joy Griffin Grey

Eigenschappen:
- Geschikt voor matrassen van 40x90cm
- Buitenmaat: 47 x 90 x 98 cm
- Kleur: Griffing Grey
- Matriaal: MDF

Gebruik de wieg niet meer zodra je kindje zichzelf omhoog kan trekken, op de knieën gaat zitten of zelfstandig kan zitten.

Lees voor gebruik de instructies die bij de wieg zitten, voordat je deze in gebruik neemt.

Wieg Quax Joy Griffin Grey

Je lieve kleine kindje kan heerlijk rustig slapen in dit mooie wiegje van Quax. Een Wieg creëert een geborgen gevoel want het is net wat kleiner dan een ledikant. De wieg kan je gebruiken in de ouderslaapkamer, op de babykamer of in de woonkamer.

De wieg is rondom voorzien van spijlen, je kan dus van alle kanten je kindje zien liggen. Door de ligger onder kan je eventueel ook leuke mandjes met handige babyspulletjes onderop plaatsen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier