Wipstoel Baninni Nina Mina Blush

Wipstoel Baninni Nina Mina Blush
  • Wipstoel Baninni Nina Mina Blush
  • Wipstoel Baninni Nina Mina Blush
  • Wipstoel Baninni Nina Mina Blush

In voorraad

Adviesprijs: € 52,99

voor € 44,99

Productbeschrijving

Wipstoel Baninni Nina Mina Blush

Eigenschappen

- Inclusief speelboog met afneembare figuurtjes
- Zachte trillingen
- 12 melodieën
- Afneem- en wasbare bekleding
- Zitje in 2 positites verstelbaar
- Verwijderbare hoofdsteun en inlegkussen
- 3-punts veiligheidsgordel
- Geschikt van 0 - 9 kg
- Afmeting: 46x13x55cm

Wipstoel Baninni Nina Mina Blush

Deze vrolijkgekleurde wipstoel is van het merk Baninni. In dit lieve, lichtgewicht wipstoeltje kan uw kindje heerlijk ontspannen dankzij de zachte trillingen en 12 verschillende melodieën. Het zitje heeft 2 positites en beschikt over een verwijderbare hoofdsteun en een verkleinkussen. 

De vrolijke speelboog heeft 3 afneembare figuurtjes. De zachte bekleding is afneem- en wasbaar. 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier