Wipstoel Chicco Hoopla Legend

Wipstoel Chicco Hoopla Legend
  • Wipstoel Chicco Hoopla Legend
  • Wipstoel Chicco Hoopla Legend | Zij aanzicht
  • Wipstoel Chicco Hoopla Legend | Exclusief verkleiner
  • Wipstoel Chicco Hoopla Legend | Verkleiner
  • Wipstoel Chicco Hoopla Legend | Ingeklapt

In voorraad

Adviesprijs: € 79,99

voor € 69,99

Productbeschrijving

Wipstoel Chicco Hoopla Legend

Eigenschappen wipstoel:
- Verstelbare leuning(4 standen)
- Inclusief verkleinkussen en verstelbare speelboog
- Vaste stand en schommelstand
- Inklapbaar en voorzien van draagriemen
- Gewatteerde en uitwasbare bekleding
- Afmeting: 62x46x60 
- Gewicht: 3,5 KG

Wipstoel Chicco Hoopla Legend

Dit nieuwe wipstoeltje van het merk Chicco is een heerlijke plek waar uw kindje kan ontspannen. De rugleuning is in 4 standen verstelbaar en is gemakkelijk inklapbaar. Het wipstoeltje kan zowel in vaste en als schommelstand worden gezet.  Ook beschikt de wipstoel over een verkleinkussen dat uit twee delen bestaat. Door middel van een 3-punts veiligheidsgordel zit uw kindje veilig in de wipstoel. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier