Wipstoel Childhome Wood Rock Antracite

Nu gratis verzending
Wipstoel Childhome Wood Rock Antracite
  • Wipstoel Childhome Wood Rock Antracite
  • Wipstoel Childhome Wood Rock Antracite | Zijkant
  • Wipstoel Childhome Wood Rock Antracite

In voorraad.

Adviesprijs: € 149,99

voor € 59,99

Productbeschrijving

Wipstoel Childhome Wood Rock Antracite

Eigenschappen:
- Geschikt vanaf geboorte tot 9kg
- Afmetingen: 75 x 51 x 48 cm
- Materiaal: Multiplex beuk
- Voorzien van 5-puntsgordel
- Rugleuning en voetensteuntje verstelbaar
- Draaibare zitting
- Zowel op schommel- als vaste stand te zetten

Wipstoel Childhome Wood Rock Antracite

De hippe wipstoel Childhome Wood Rock is een lust voor het oog en een echte toevoeging aan de woonkamer! 
Deze hippe wipstoel is niet alleen prachtig om te zien maar heeft ook veel praktische voordelen. Uw baby kan de wipstoel gebruiken direct vanaf geboorte. Doordat zowel de rugleuning als het voetensteuntje gemakkelijk met de knoppen aan de zijkant verstelbaar zijn, kunt u altijd een fijn ligplekje voor uw baby creëren.
De zitting van deze wipstoel kan 90 graden naar link en 90 graden naar rechts worden gedraaid zodat u zelf kunt kiezen hoe de wipstoel schommelt. De poten van de wipstoel kunnen gedraaid worden zodat deze zowel op schommelstand als op een vaste stand versteld kunnen worden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier