Wipstoel Little World Stardust Beige/Brown

Wipstoel Little World Stardust Beige/Brown
  • Wipstoel Little World Starwing Beige Brown
  • Wipstoel Little World Starwing Beige Brown | Verstelbaar
  • Wipstoel Little World Starwing Beige Brown

In voorraad.

Adviesprijs: € 43,99

voor € 38,99

Productbeschrijving

Wipstoel Little World Stardust Beige/Brown

In deze wipstoel Stardust van het merk Little World kan uw kindje heerlijk spelen, ontspannen en slapen. Deze wipstoel is al geschikt vanaf de geboorte omdat de rugleuning helemaal plat gelegd kan worden. De 3-puntsgordel en het hoofdsteuntje zorgen ervoor dat uw kindje veilig én comfortabel in de wipstoel ligt. U kunt de rugleuning in 5 standen verstellen waardoor deze wipstoel in iedere situatie handig is. U kunt de wipstoel in de schommelstand zetten, maar ook in de vaste stand; handig dus wanneer u een hapje wilt geven. Bij de wipstoel ontvangt u ook de speelboog met de 3 afneembare speeltjes. 

 

Wipstoel Little World Stardust Beige/Brown

Eigenschappen

- Deze wipstoel is geschikt vanaf de geboorte tot circa. 6 maanden
- De rugleuning is op 5 standen verstelbaar
- De wipstoel kan in de schommelstand en de vaste stand
- De speelboog heeft 3 leuke, afneembare speeltjes
- Deze wipstoel heeft een 3-puntsgordel
- Deze wipstoel komt inclusief hoofdsteuntje

Bekijk hier alle wipstoelen 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier