Wipstoel Nina Mina Brown Dots Baninni

Wipstoel Nina Mina Brown Baninni links
  • Wipstoel Nina Mina Brown Baninni
  • Wipstoel Nina Mina Brown Baninni links

In voorraad

Adviesprijs: € 50,00

voor € 44,99

Productbeschrijving

Wipstoel Nina Mina Brown Baninni

Deze luxe wipstoel Nina Mina is van het merk Baninni. In deze wipstoel kan uw kindje lekker spelen en heerlijk ontspannen. De wipstoel beweegt mee als uw kindje beweegt. Ook kunt u zelf de zachte trillingen aanzetten om uw kindje te kalmeren. 

Wipstoel Nina Mina Brown Baninni

Eigenschappen

- Deze wipstoel heeft kalmerende zachte trillingen
- De wipstoel heeft 12 melodieën met volumeregelaar
- U ontvangt deze wipsttoel inclusief afneembaare speelboog
- De speelboog heeft 3 speeltjes
- De bekleding is afneem- en wasbaar
- Deze wipstoel is geschikt vanaf de geboorte tot circa. 9 kilo
- De afmetingen van deze wipstoel zijn 46x13x55cm

Bekijk hier alle wipstoelen 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier