Wipstoel Baninni Perla Blue Star

Wipstoel Baninni Perla Blue Star BN209
  • Wipstoel Baninni Perla Blue Star BN209 | Zij-aanzicht II
  • Wipstoel Baninni Perla Blue Star BN209 | Rugleuning 3 standen
  • Wipstoel Baninni Perla Blue Star BN209 | Zij-aanzicht I
  • Wipstoel Baninni Perla Blue Star BN209

In voorraad.

Adviesprijs: € 59,99

voor € 44,99

Productbeschrijving

Wipstoel Baninni Perla Blue Star

Deze mooie, moderne wipstoel Perla Blue Star is van het merk Baninni. Deze wipstoel heeft een verstelbare rugleuning en is dus ideaal in iedere situatie. De bekleding is heerlijk zacht en deze wipstoel heeft een verkleinkussen en hoofdsteun waardoor deze wipstoel al geschikt is vanaf de geboorte. U kunt de wipstoel is een schommelstand en in de vaste stand zetten. De mooie afneembare speelboog is voorzien van 3 vrolijke speeltjes!

 

 

Wipstoel Baninni Perla Blue Star

Eigenschappen

- De rugleuning van deze wipstoel is in 3 posities verstelbaar
- Het vekleinkussen en de hoofdsteun zijn afneembaar
- Deze wipstoel ontvangt u inclusief draagriemen
- Voor extra veiligheid heeft deze wipstoel een 3-puntsgordel
- Deze wipstoel heeft anti-slip vloerbeschermers
- Deze wipstoel is geschikt vanaf de geboorte tot circa. 6 maanden
- De afmetingen van deze wipstoel zijn 70 x 55 x 70 cm 
- Deze wipstoel heeft een totaal gewicht van 6 kg

Bekijk hier alle wipstoelen 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier