Wipstoeltje / Bouncer La-Di-Da Happy Girl Deluxe

Nu gratis verzending
Wipstoeltje / Bouncer La-Di-Da Circus
  • Wipstoeltje / Bouncer La-Di-Da Happy Girl Deluxe

In voorraad.

Adviesprijs: € 69,99

voor € 34,99

Productbeschrijving

Wipstoeltje / Bouncer La-Di-Da Happy Girl Deluxe

Eigenschappen:
- Kalmerende bouncerfunctie
- Geschikt vanaf geboorte tot 9kg
- Rugleuning verstelbaar in 3 standen
- Voorzien van 16 melodieën 
- Regelbaar volume in 3 standen
- Vibrerende functie verstelbaar in 3 standen
- Voorzien van een afneembare speelboog met 3 speeltjes
- Afneembare en wasbare bekleding
- Afmetingen: 51 x 78 x 59cm

Wipstoeltje / Bouncer La-Di-Da Happy Girl Deluxe

Dit vrolijk gekleurde wipstoeltje La-Di-Da van Titaniumbaby zorgt ervoor dat uw baby heerlijk kan relaxen én lekker kan spelen. Het wipstoeltje schommelt wanneer uw kindje beweegt en is voorzien van een trilfunctie en muziek. Er kunnen 16 verschillende melodieën worden ingesteld in 3 volumestanden. De trilfunctie kan ook in 3 standen worden ingesteld. 
Dit wipstoeltje is voorzien van een afneembare speelboog met 3 afneembare speeltjes. 
Uw kleintje wordt veilig in de bouncer bevestigd door middel van een 3-puntsgordel. De volledige bekleding is afneembaar en wasbaar in de wasmachine. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier