Wipstoel Safety 1st Koala Grey Patches

Wipstoel Safety 1st Koala Grey Patches | links
  • Wipstoel Safety 1st Koala Grey Patches | rechts
  • Wipstoel Safety 1st Koala Grey Patches | links

In voorraad

Adviesprijs: € 49,99

voor € 39,99

Productbeschrijving

Wipstoel Safety 1st Koala Grey Patches

Deze mooie, moderne wipstoel is van het merk Safety 1st. De wipstoel is geschikt vanaf circa. 6 maanden. U kunt de wipstoel in de schommelstand zetten, en in een vaste stand. De vrolijke speelboog is voorzien van 3 mooi gekleurde speeltjes. 

Wipstoel Safety 1st Koala Grey Patches

Eigenschappen

- Deze wipstoel is geschikt vanaf circa. 6 maanden tot maximaal 9 kg
- De rugleuning kan in 3 standen versteld worden
- De wipstoel heeft een vaste stand en een schommelstand
- U ontvangt deze wipstoel inclusief speelboog en draagbanden. 

Bekijk hier alle wipstoelen 

 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier