Yookidoo Bath Spin 'n Sprinkle Sensory Arc

Yookidoo Bath Spin 'n Sprinkle Sens. Arc
  • Yookidoo Bath Spin 'n Sprinkle Sens. Arc
  • Yookidoo Bath Spin 'n Sprinkle Sens. Arc
  • Yookidoo Bath Spin 'n Sprinkle Sens. Arc
  • Yookidoo Bath Spin 'n Sprinkle Sens. Arc

In voorraad

€ 31,99
Productbeschrijving

Yookidoo Bath Spin 'n Sprinkle Sensory Arc

Eigenschappen:

- Eindeloze waterstroom zonder verspilling
- Geschikt van 0-12 maanden
- Werkt op 4x AA batterijen (exclusief)

 

Yookidoo Bath Spin 'n Sprinkle Sensory Arc

Eindeloos badplezier met deze waterset van Yookidoo. Door de batterijen wordt het water uit het bad gehaald en door de speelset weer terug gelaten. Onderweg komt het water allerlei magische effecten tegen die zorgen voor veel plezier. 
De set kan zowel aan een babybadje als het normale bad worden bevestigd. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier