Yookidoo My First Mirror Friend Cow

Yookidoo My First Mirror Friend Cow
  • Yookidoo My First Mirror Friend Cow
  • Yookidoo My First Mirror Friend Cow

In voorraad

Adviesprijs: € 12,99

voor € 9,99

Productbeschrijving

Yookidoo My First Mirror Friend Cow

Eigenschappen

- Geschikt vanaf 0 maanden
- Baby veilige spiegel
- Inclusief grote bevestigingsclip

Bekijk hier ons volledige speelgoedassortiment

Yookidoo My First Mirror Friend Cow

De My First Mirror Friend Cow van het merk Yookidoo is een grote baby veilige spiegel. De koe heeft verschillende texturen, kleuren en er zit een verstopte rammelaar bal in de koe. De koe kan rechtop zitten, houdt de aandacht van uw kindje vast en leert uw kindje hiermee visuele focus. De koe heeft een grote bevestigingsclip, zodat u hem eenvoudig kunt bevestigen aan de box, kinderwagen, etc. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier