Yookidoo Spin 'n Sport Spout Pro

Yookidoo Spin 'n Sport Spout Pro
  • Yookidoo Spin 'n Sport Spout Pro
  • Yookidoo Spin 'n Sport Spout Pro | kraan

In voorraad

Adviesprijs: € 34,99

voor € 31,99

Productbeschrijving

Yookidoo Spin 'n Sport Spout Pro

Eigenschappen

- Inclusief 3 vorlijk gekleurde kopjes
- Verbeterd de motoriek en de hand- en oogcoördinatie
- Geschikt vanaf 9 - 36 maanden
- Hecht aan de badcuip met zuignappen
- Aangedreven met 3x AA batterijen (exclusief)

Bekijk hier ons volledige speelgoedassortiment

Yookidoo Spin 'n Sport Spout Pro

Deze vrolijk gekleurde Spin 'n Sport Spout Pro van het merk Yookidoo is eenvoudig aan het bad te bevestigen door middel van de zuignappen. De Spin 'n Sprout pompt het water uit het bad rond zodat er geen water wordt versplit. De 3 vrolijk gekleurde kopjes kunnen worden gestapelt voor verschillende effecten en hebben individueel ook verschillende spuiteffecten. Dit product draagt bij aan de ontwikkeling van de motoriek en de hand- en oogcoördinatie. Dit badspeelgoed heeft is geschikt voor kleine handjes en is hiermee geschikt vanaf 9 maanden. Met meer dan 10 activiteiten is de Yookidoo Spin 'n Sport Spout Pro een must voor in bad!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier