Zijslaap Kussen Babyjem Roze

Zijslaap Kussen Babyjem Roze
  • Zijslaap Kussen Babyjem Roze
  • Zijslaap Kussen Babyjem Roze

In voorraad.

Adviesprijs: € 20,00

voor € 9,99

Productbeschrijving

Zijslaap Kussen Babyjem Roze

Met dit Zijslaap Kussen Babyjem Roze kan uw baby veilig op zijn of haar zijde slapen. Het zijslaap kussen zorgt voor een barrière aan beide kanten waardoor uw baby niet kan omrollen. 

Het Zijslaap Kussen Babyjem Roze is een praktisch en lichtgewicht kussen dat in alle soorten babybedjes gebruikt kan worden. Daarnaast kunt u het zijslaap kussen ook in de kinderwagen of in een draagzak gebruiken. 

Dit zijslaap kussen van Babyjem is ook verkrijgbaar in het wit en in het blauw

Zijslaap Kussen Babyjem Roze

Dit Zijslaap Kussen Babyjem Roze is ideaal om baby's in een zijdelingse positie te laten slapen. Hierdoor slaapt uw kindje extra veilig, 

Dokters raden aan om pasgeboren baby's in een zijdelingse positie te laten slapen. Dit voorkomt een afgeplat hoofdje en zorgt dat uw baby niet in zijn of haar eigen braaksel zal kunnen stikken. Het Zijslaap Kussen Babyjem Roze is hier uiterst geschikt voor. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier