Zonnescherm uni zwart

Zonnescherm auto
  • Zonnescherm auto

Adviesprijs: € 3,99

voor € 1,99

Productbeschrijving

Zonnescherm uni zwart

Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart en te bevestigen door middel van een zuignap aan het raam van de auto. Op deze manier wordt je kindje beschermd tegen felle zonnestralen. Deze auto zonneschermen hebben een afmeting van 38 x 45cm. 

Zonnescherm uni zwart

Deze zonneschermen zijn een web only artikel. Deze kunt u enkel via onze webshop bestellen.

Deze zonneschermen beschermen uw kindje in de auto tegen de zon. Dit is erg handig wanneer het zomer is, omdat de zonneschermen uw kinderen zullen beschermen tegen de hitte en het ze verkoeling zal geven.

Ook in de winter komen deze zonneschermen goed van pas. De laaghangende zon kan erg fel zijn en tot irritatie leiden. Deze auto zonneschermen zijn daarom het hele jaar door te gebruiken. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier