Zoogcompressen Zijde Carriwell Wit

Nu gratis verzending
Zoogcompressen Zijde Carriwell Wit
  • Zoogcompressen Zijde Carriwell Wit
  • Zoogcompressen Zijde Carriwell Wit
  • Zoogcompressen Zijde Carriwell Wit
  • Zoogcompressen Zijde Carriwell Wit

In voorraad.

Adviesprijs: € 16,99

voor € 15,99

Productbeschrijving

Zoogcompressen Zijde Carriwell Wit 

- Materialen: Natuurlijke zijde / 100% katoen / absorberende laag, ademende/waterproef laag, katoenen laag
- 1 maat (12 cm)
- Wasbaar in het wasmachine (De absorbtie werkt pas optimaal nadat de zoogcompressen gewassen zijn!)
- Inclusief wasnetje
- Tevens verkrijgbaar van Carriwell; Katoenen zoogcompressen in wit en zwart

Zoogcompressen Zijde Carriwell Wit 

Het gebruik van deze borstpads met natuurlijke zijde is de perfecte manier om gevoelige borsten te verzorgen en te laten genezen. De natuurlijke ontstekingsremmende eigenschap van zijde, kalmeert, koelt en heelt kapotte en geïrriteerde tepels. Zijde en katoen houden je tepels droog, wat de kans verkleint op borstontstekingen. Om lekkage te voorkomen zijn deze zoogcompressen ontworpen met 4 dunne lagen luchtdoorlatende stof.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier