Voedingsbh Baby Jem Naturel

Voedingsbh Baby Jem Naturel
  • Voedingsbh Baby Jem Naturel

In voorraad.

Adviesprijs: € 14,99

voor € 9,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 14,99

voor € 9,99

Productbeschrijving

Voedingsbh Baby Jem Naturel

De beha’s zijn verkrijgbaar in diverse maten en in de kleuren wit en naturel.
De centimeters staan voor de onderwijdte. 

XS : 70 cm
S : 75 cm
M : 80 cm
L : 85 cm
XL : 90 cm

Heeft u vragen over de maatvoering van deze voedingsbh? Neem dan contact met ons op

Voedingsbh Baby Jem Naturel

De borst is tijdens de borstvoedingsperiode zwaarder dan normaal. Daarom hebben uw borsten voldoende steun nodig om in vorm te blijven. Deze voedingsbh is met één hand makkelijk te openen en te sluiten. Het is aan te raden een voedingsbh op zijn vroegst in de 9e maand van de zwangerschap te kopen, dit om dat de borst dan niet meer zal groeien. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier