Zwangerschapsketting Proud Mama Basic Bol Hart Rose

Proud Mama | Zwangerschapsketting Proud Mama Basic Bol Hart Rose Id0401
  • proud mama sfeer
  • proud mama kadozakje
  • Proud Mama | Zwangerschapsketting Proud Mama Basic Bol Hart Rose Id0401
  • Proud Mama | Zwangerschapsketting Proud Mama Basic Bol Hart Rose Id0401

Adviesprijs: € 22,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Zwangerschapsketting Proud Mama Basic Bol Hart Rose

Kenmerken zwangerschapsketting:

- 100% nikkelvrij;
- Lengte: 80 cm.

Zwangerschapsketting Proud Mama Basic Bol Hart Rose

Mooie zwangerschapsketting van Proud Mama uit de Babybell collectie. De zwangerschapsketting heeft een bolvormig hangertje met hartjes waar een subtiel belletje in zit welke uw baby, na ongeveer 5 maanden zwangerschap, in de buik hoort en na de geboorte zal herkennen en als geruststellend zal ervaren. Deze ketting is gemaakt van een mooi, stevig koord en is voorzien van een mooie kraal en een muntje met het logo van Proud Mama.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier