Zwangerschapsketting Proud Mama Heartchain Hart Verzilverd

Proud Mama | Zwangerschapsketting Proud Mama Heartchain Hart Verzilverd
  • Proud Mama | Zwangerschapsketting Proud Mama Heartchain Hart Verzilverd

Adviesprijs: € 23,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Zwangerschapsketting Proud Mama Heartchain Hart Verzilverd

Kenmerken zwangerschapsketting:

- 100% nikkelvrij;
- Lengte: 80 cm
- Geleverd in cadeauzakje

Zwangerschapsketting Proud Mama Heartchain Hart Verzilverd

Mooie zwangerschapsketting van Proud Mama uit de Heartchain collectie. De ketting is voorzien van kleine hartjes met aan het uiteinde de bekende babybell. De babybell heeft de vorm van een hartje en is voorzien van een belletje dat geluid maakt als je beweegt. 
Door de lengte van de ketting van 80cm valt het belletje tijdens de zwangerschap precies op de navel. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier